Elektronska Špijunaža

Detektivska agencija Anonimus u svojoj poslovnoj ponudi svojim klijentima nudi usluge elektronske špijunaže. Detektivska agencija Anonimus Vam može omogućiti da tajno nadgledati i slušate osobe, mesta ili da pratite aktivnosti pomoću naših špijunskih softvera ili špijunske opreme. Detektivska agencija Anonimus poseduje vrhunsku detektivsku opremu, špijunsku opremu i špijunske softvere, dakle sve što je neophodno za profesionalno tajno nadgledanje. Detektivska agencija Anonimus želi da naglasi da korišćenje ove usluge mora biti u skladu sa pravom na privatnost i zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Želite da proverite ponašanje vašeg partnera? Želite da saznate kuda se kreće vaše dete? Bojite se da nije zapalo u loše društvo? Član vaše porodice je zapao u poroke ili druge vrste problema? Želite da saznate šta se priča iza vaših leđe dok Vi niste tu? Zanima Vas šta se dešava na računaru kada Vi niste tu? Imate razloga da sumnjate u svoje zaposlene? Detektivska agencija Anonimus vam može pomoći da to i saznate.

Pratite i nadgledajte vaš mobilni uređaj, uređaj vašeg deteta ili vaše radnika u Vašoj firmi 24 časa dnevno u realnom vremenu. Najsavremenije i najpouzdanije metode tajne elektronske špijunaže. Najmoderniji špijuski softveri. Ukoliko sumanjte a niste sigurni, bolje je da proverite dok ne bude prekasno! Detektivska agencija Anonimus Vam može pomoći da saznate istinu.

detektivska agencija slika za elektronsku špijunažu

***Detalje i specifikaciju informacija do kojih dolazimo praćenjem mobilnih telefona i računara možete pogledati na našoj stranici MOBILNI TELEFONI I DIGITALNA FORENZIKA***

Detektivska agencija Anonimus svojim klijentima nudi usluge nadgledanja svih vrsta elektronskih uređaja-mobilnih telefona, desktop računara, laptop-ova, a isto tako možemo za Vas obavljati usluge nadgledanja prostorija-stanova, kuća, poslovnih prostorija, automobila kao i svega ostalog što Vam može biti od koristi.

Detektivska agencija Anonimus zapošljava vrhunske stručnjake za ovu problematiku i garantuje za visok kvalitet usluge. Naši klijenti dobijaju dnevni izveštaj o razmeni informacija na objektu koji se nadgleda zajedno sa dnevnim izveštajem o kretanju istog.

Detektivska agencija Anonimus svojim klijentima dostavlja dnevni izveštaj zajedno sa stručnom analizom i stručnim mišljenjem o prirodi saobraćaja, kao i o prirodi razmene informacija. Na dodatni zahtev naši klijenti mogu dobijati informacije u realnom vremenu, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 133

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)


***MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE SLEDEĆE USLOVE KORIŠĆENJA***
Ova vrsta usluge je namenjena samo za upotrebu u legalne svrhe i svaka druga vrsta primene podleže zakonskoj odgovornosti. Upotreba ove usluge mora biti u potpunosti u skladu sa zakonom, ukoliko to nije slučaj, korisnik ove usluge će se smatrati odgovornim i snositi sve zakonske posledice nepropisnog ili nezakonitog korišćenja, primene ili upotrebe. Korisnik ove usluge može nagledati samo i isključivo uređaj čiji je vlasnik, ili uređaj za koji je od vlasnika istog dobio eksplicitnu dozvolu za nadgledanje, kao i u slučaju kada je vlasnik uređaja uredno obavešten o tome. Korisnik se slaže da ne sme nadgledati uređaj koji nije u njegovom vlasništvu ili za koji od vlasnika uređaja nije dobio eksplicitnu dozvolu za nadgledanje. Ukoliko se korisnik slaže sa uslovima korišćenja, korisnik prihvata svu navedenu zakonsku odgovornost. Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korišćenja ne dozvoljava mu se korišćenje ove usluge. ***Ova vrsta usluge se može legalno koristiti i u slučajevima: 1) Nadgledanja dece mlađe od 18 godina od strane roditelja, 2) Nadgledanje radnika od strane poslodavca isključivo u poslovne svrhe.***

Ukoliko možemo da Vam asistiramo na bilo koji način budite slobodni da nas nazovete, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH