GPS praćenje i lociranje

Detektivska agencija Anonimus je sposobna da svojim klijentima obezbedi GPS praćenje vozila i lica u realnom vremenu. GPS sistemi za praćenja vozila i lica koje koristi detektivska agencija Anonimus našim klijentima omogućava nadzor i praćenje subjekta bez dodatnih troškova u vidu nadoknade za detektiva ili tima detektiva koji bi pratili vozilo ili lice u dužem vremenskom periodu. Detektivska agencija Anonimus tvrdi da je ovo izuzetno praktična i efikasna usluga koja se pokazala ekstremno korisnom u praksi. Detektivska agencija Anonimus uz ugradnju sistema nudi i jedinstvenu aplikaciju za mobilni koja je fenomenalna i preko koje sami možete da nadgledate apsolutno sve u grafičkom okruženju.

Satelitski sistemi i sistemi za praćenje vozila koriste tehnologiju GPS satelitskog pozicioniranja za izračunavanje pozicije na zemlji i evidenciju kretanja vozila. GPS jedinice koje koristi detektivska agencija Anonimus Vama omogućavaju da dobijete detaljne informacije o mestu gde se nalaze vozila i lica po relativno niskoj ceni a prednost predstavlja činjenica da je odsutan faktor opasnosti da detektiv može biti primećen od strane pojedinca koji je pod nadzorom, kao i to što nema rizika od gubljenja objekta nadgledanja u saobraćaju.

  • Pratite vozilo do određene adrese.
  • Utvrdite koliko se vremenski vozilo zadržalo na određenoj destinaciji.
  • Obezbedite podatke o sumnjivim aktivnostima... Da li vaš partner zaista ide tamo gde je rekao?
  • Proverite da li vaš suprug zaista radi do kasno?
  • STOP zloupotrebi službenih automobila i vozila od strane zaposlenih.

detektivska agencija slika za GPS lociranje

Kada je GPS uređaj postavljen, imaćemo uvid u lokacije, puteve i vreme kretanja vozila. Koristimo uređaje za "uživo" praćenje koji emituju položaj vozila u realnom vremenu, kao i uređaje za snimanje koji čuvaju informacije u dužem vremenskom periodu a koji moraju biti povraćeni radi preuzimanja podataka o rutama i kretanju vozila.

 privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 18

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Detektivska agencija Anonimus koristi isključivo savremenu opremu, što znači da je GPS uređaj idealan za tajne instalacije i može da snima kretanje po nekoliko nedelja. Instalacija opreme se vrši u kratkom vremenskom intervalu i instalirana oprema je otporna na sve vremenske uslove kao i na temperature od -30 do +60 stepeni celzijusovih.

U mnogim slučajevima GPS praćenje može predstavljati rešenje koje Vam je potrebno. Naši klijenti mogu dobiti izveštaje o kretanju subjekta a nudimo i opciju sa praćenjem uživo, u svakom trenutku. Detektivska agencija Anonimus nudi svojim klijentima instaliranje GPS uređaja na svim vrstama vozila. Uslugu GPS lociranja i praćanja objekata nudimo firmama koje se bave osetljivim poslovima kao i privatnim licima za lične potrebe. U stanju smo da obavimo javnu instalaciju GPS uređaja sa opcijom nadgledanja i praćenja vozila, a takođe možemo obaviti i tajnu instalaciju u "inkognito" režimu a naša izvrsna aplikacija Vam omogućava da sve pratite preko Vašeg pametnog telefona sa bilo koje lokacije na svetu.

Ukoliko ste zaintresovani za uslugu GPS praćenje ili biste želeli da nam postavite neka dodatna pitanja o nečemu što Vas zanima a što možda nismo objasnili u našoj prezentaciji o GPS praćenju možete nas kontaktirati kako bi ste popričali sa nekim od naših specijalista za GPS sisteme, u potpunom poverenju, molimo, osećajte se slobodno da nas nazovete na telefon 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, ili na 064/ 1199880 u bilo koje vreme. Za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH