Medena zamka

Detektivska agencija Anonimus jedina u regionu ekskluzivno nudi ovu provokativnu uslugu. Ukoliko imate razloga da sumnjate da se vaš suprug, supruga ili partner ponaša u neverno, ili nemate dokaza, niste u potpunosti sigurni, ili možda razmišljate da preduzmete sledeći korak u vezi i imate potrebu da se osećate sigurnije po pitanju vernosti vašeg partnera, onda Vam detektivska agencija Anonimus može pomoći. Detektivska agencija Anonimus i naša kontroverzna i provokativna usluga "medena zamka" Vam mogu pomoći da saznate dosta toga o psihološkom sklopu Vašeg emotivnog partnera. Ukoliko se odlučite na ovaj rizičan korak, budite spremni na sve, jer često dolazi do efekta "pandorine kutije". Iz iskustva Vam možemo reći da su reakcije bile različite i totalno nepredvidive. Detektivska agencija Anonimus je jedina agencija na ovim prostorima koja pruža ovakvu jedinstvenu vrstu usluge svojim klijentima.

Kada druge detektivske metode nisu odgovarajuće "medena zamka" Vam može pružiti odgovor i umiriti vaše strahove na jedan ili drugi način.

U detektivskoj agenciji Anonimus razumemo da zabrinutost u vezi partnerove vernosti predstavlja izuzetno stresnu situaciju za svakoga. Možete biti sigurni da Vas razumemo i da se saosećamo sa Vama, a takođe Vas uveravamo da svakim slučajem koji preuzmemo rukovode privatni detektivi sa izuzetnim iskustvom.

detektivska agencija slika za medena zamku

Detektivska agencija Anonimus poseduje široku i raznovrsnu lepezu atraktivnih agenata svih uzrasta i polova kojima nije lako odoleti i koji su spremni i obučeni da priđu vašem partneru na spremnom, unapred dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, i započnu razgovor na neposredan i indirektan način. Naša detektivska agencija će Vam pružiti apsolutan uvid u to kako je vaš partner postupio i šta se dogodilo tokom sastanka. Fotografski i video dokazi se takođe mogu obezbediti, na dodatni zahtev. Naš agent će pokušati da zakaže "sastanak" sa subjektom a zatim će napustiti zakazano mesto, nakon čega ćemo Vas mi kontaktirati sa našim izveštajem.


Naši privatni detektivi shvataju da može biti teško odlučiti se za prvi korak ka korišćenju ove usluge, ali budite uvereni da imamo razumevanja za ovakve situacije i potpuno smo pristupačni, a sva pitanja koja imate su tretirana sa diskrecijom i poštovanjem. Ova izuzetno zanimljiva usluga je nešto što se koristilo u obaveštajnom svetu masovno i jedan je od metoda koji je donosio najviše rezultata u obaveštajnom ratu između tajnih službi tokom prošlog veka. Samo ćemo napomenuti da je ruska tajna služba nekada davno došla do atomske bombe upravo primenom "medene zamke" za jednog od američkih naučnika koji je radio u američkom nuklearnom programu.

Zamolili bi smo sve klijente koji se interesuju za ovu vrstu usluge da budu obazrivi jer detektivska agencija Anonimus ne garantuje za posledice postavljanja "medene zamke", ne snosi nikakvu odgovornost i ne vrši refundaciju novačanih sredstava ukoliko klijent ne bude zadovoljan kranjim ishodom. U pitanju je vrsta usluge koja je u suštini bazirana na provokaciji, tako da sa moralne strane nije opravdiva, dok je u obaveštajnom svetu odavno poznata metoda koja i te kako pruža dobre rezultate a primenu pronalazi i kod određenog tipa klijenata detektivskih agencija širom sveta.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 14

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Ukoliko ste zabrinuti zbog navodne prevare partnera, ili jednostavno želite da uklonite sve sumnje, molimo kontaktirajte nas danas kako bi ste popričali o ambijentu postavke medene zamke sa jednim od naših detektiva, u potpunom poverenju. Želimo da naglasimo da je potrebno da nas kontaktirate par dana unapred jer je ovo usluga koja je po svojoj prirodi kompleksna i zahteva kvalitetnu preparaciju kako bi bila izvršena uspešno. Neophodna je potpuna saradnja sa Vaše strane kao našeg klijenta. Nazovite nas na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili nam pošaljite e-mail. Nećete biti ni u kakvoj vrsti obaveze a svi saveti su dati na besplatnoj osnovi. Budite slobodni da nas kontaktirate, za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Naša agencija je licencirana i poseduje licencu za bavljenje detektivskom delatnošću i pružanje profesionalnih detektivskih usluga, i shodno tome, radi poštovanja zakona, očuvanja naše reputacije kao ugledne i profesionalne firme, i nastavka konrinuiranog poslovanja u skladu sa dosadašnjim etičkim standardima, sve poslove u agenciji obavljamo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti i opšteprihvaćenim društvenim morlanim normama. Budućim dragim klijentima i saradnicima želimo da saopštimo da se svi sastanci u poslovnim prostorijama naše agencije obavljaju isključivo po principu blagovremenog zakazivanja razgovora unapred radi dobijanja termina sastanka. Svi sastanci, razgovori, konsultacije i saveti se obavljaju po principu besplatnog savetovanja i tako će uvek biti. Ukoliko želite da zakažete sastanak u našim poslovnim prostorijama molimo Vas da nas kontaktirate putem nekog od naših kontakt telefona ili da nam pošaljete imejl. Takođe, ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nejasnoća budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vreme.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH