Informacije o agenciji

Detektivska agencija PDA ANONIMUS je licencirana detektivska agencija koja posluje pod licencom za obavljenje detektivske delatnosti broj 15-2631/4, izdatom od strane MUP-a Srbije. Sve detektivske poslove u agenciji obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom. Naš vodeći kadar možete upoznati na linku - NAŠ TIM. Detektivska agencija PDA ANONIMUS posluje u sektoru privatne bezbednosti, prvenstveno u oblasti detektivske delatnosti. Detektivska agencija je usko specijalizovana za poslove detektivske delatnosti i delovajući na tom polju deceniju unazad uspešno pružamo sve vrste profesionalnih detektivskih usluga. Sa sedištem firme u Beogradu i preko decenije dugom uspešnom poslovnom istorijom i iskustvom u bezbednosnom i obaveštajnom svetu, detektivska agencija uspešno posluje i pruža profesionalne i diskretne detektivske usluge fizičim i pravnim licima na lokalnom, regionalnom i globalnom području. Sa poslovnom filozofijom baziranom na principu kvaliteta usluge i visokim standardima detektivska agencija PDA ANONIMUS prednjači u odnosu na druge jer pružamo najraznovrsniju ponudu detektivskih usluga. Na stalni razvoj i usavršavanje smo se obavezali u vidu poslovne politike kao i iz poštovanja prema našim klijentima koji su se kroz godine saradnje sa nama navikli, vezali za nas i stekli poverenje, što je u našoj branši najbitnije. Naši klijenti očekuju od nas da uspešno možemo da rešimo sve poslove, suočimo se sa svim izazovima i odgovorimo na sve njihove potrebe.

Istrage spovodimo u poverljivom i diskretnom maniru, i sa izuzetnom pažnjom. Naš kadar je sastavljen od bezbednosnih eksperata, obučenih i kvalifikovanih za bezbednosne zadatke. Naš timo čine bivši operativci tajne službe, policije, magistri bezbednosti i kriminalistike, poligrafski ispitivači, forenzičari, pravnici, psiholozi kao i informatički stručnjaci za bezbednost. Svi pripadnici detektivske agencije PDA ANONIMUS su fakultetski obrazovani i poseduju višedecenijsko iskustvo u bezbednosnim poslovima. Naš kadar je spoj mudrosti i iskustva starijih operativaca i snage i mladosti mlađih operativaca, kombinujući tako najbolje od oba sveta. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija. Naši operativci rade u grupama ali su obučeni i da rade individualno, ukoliko zadatak to zahteva. Za komplikovanije i opasnije zadatke angažujemo naš tim operativaca-specijalista, bivših pripadnika vojne kontra-obaveštajne službe.


detektivska agencija privatni detektiv slika za stranicu o nama

Detektivska agencija Anonimus je član raznih detektivskih asocijacija i održava stalno članstvu u grupaciji detektivskih agencija republike Srbije, svetskoj asocijaciji detektiva kao i internacionalnom savetu privatnih istražitelja. Detektivska agencija Anonimus poseduje izvrsnu mrežu saradnika u zemljama regiona, Evropskoj Uniji, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, Rusiji, Južnoj Americi i Australiji, i samim tim je uspostavila veliku mrežu saradnika i poslovnih partnera sa brojnim privatnim istražiteljima i stručnjacima za bezbednost širom sveta. Pripadnici naše agencije su visokoobrazovani stručnjaci koji su takođe predavači na kursevima i seminarima iz bezbednosti, što bi trebalo da Vam da sliku o kompetentnosti našeg kadra koji je izuzetno cenjen u svetu privatne bezbednosti.

Znamo iz iskustva da ne postoje dva identična klijenta, slučaja, niti istrage. Stoga razmatramo svaki slučaj posebno i temeljno pre nego što započnemo istragu. Naš glavni cilj je da obezbedimo najefikasnije rešenje za našeg klijenta, po što nižoj ceni. Detektivska agencija Anonimus je tu da podrži sve Vaše potrebe i zahteve bilo kada, bilo gde. Stotine zadovoljnih klijenata i rešenih slučajeva najbolje govore da je detektivska agencija Anonimus spremna da ispuni sve potrebe svojih klijenata. U sigurnim ste rukama, verujte nam. Što se tiče kredibiliteta pogledajte stranicu LICENCE I SERTIFIKATI sa priznanjima iz Srbije, Evrope i sveta, to samo govori o kvalitetu. Ne postoji ni jedna agencija sa ovoliko prestižnih priznanja. Najpriznatiji smo i u medijima, na stranici GOSTOVANJA U MEDIJIMA možete pogledati naša gostovanja na TV-u, novinama, Internetu i radiju. Sarađujemo sa najboljim domaćim i stranim medijskim kućama, uključujući RTS, Blic, BBC, Al Džaziru i tako dalje. Pogledajte sve to, uporedite, razmislite i shvatićete zbog čega smo nivo iznad svih i zašto smo najbolji.

Samo vlasnik agencije ima sve podatke o slučaju i klijentu. Ni jedan privatni detektiv na terenu nema potpune podatke o slučaju ni klijentu. Ovo je još jedan od načina na koji čuvamo privatnost naših klijenta. Detektivska agencija Anonimus se stara da ni u kom slučaju ne dođe do "curenja" informacija iz agencije. Često kada nas ljudi nazovu, to je prvi put da kontaktiraju sa privatnim detektivom i mi to razumemo. Možete biti sigurni da se sa svim pozivima koje primimo postupa sa pažnjom, posvećenošću i u potpunoj poverljivosti, a sve informacije koje primimo od Vas se koriste isključivo u poverenju i u saglasnosti sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i zakonom o detektivskoj delatnosti.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 3

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Što se tiče mere zaštite podataka, naša detektivska agencija izuzetno vodi računa o zaštiti podataka o našim klijentima. Podaci se čuvaju u metalnom sefu koji sertifikovan za protivprovalnu zaštitu i koji je sertifikovan za protivpožarnu zaštitu u vremenskom periodu od 60 minuta. Sef se nalazi u prostorijama detektivske agencije koje su obezbeđene sa dvoje vrata sa mehaničkim bravama, sistemom elektronske kontrole pristupa, protivprovalnim alarmnim sistemom sa sirenom i sistemom dojave na mobilni telefon timu koji je dežuran 24 časa dnevno. Prostorije su takođe zaštićene i metalnim rešetkama na prozorima, kao i sistemom video nadzora 24 časa dnevno sa periodom beleženja video materijala u vremenskom periodu od poslednje 3 nedelje. Takođe, prostor sadrži i senzore protiv poplave, senzore protiv požara i senzore za detekciju razbijanja stakala na prozorima. Preduzete su sve preventivne bezbednosne mere radi očuvanja tajnosti i diskrecije naše klijentele.

Što se tiče stručnosti našeg profesionalnog tipa, želimo sa ponosom da istaknemo činjenicu da naš tim predstavlja "krem de la krem" privatne bezbednosti. To nismo mi rekli nego drugi o nama, prvenstveno klijenti, saradnici, zatim i kolege iz Srbije a još više iz inostranstva, gde smo više cenjeni nego u našoj državi, što je razumljivo, ipak konkurencija čini svoje. Uvek smo imali samo jedan cilj a to je da budemo najbolji i radili smo decenijama dan i noć kako bismo postigli da budemo broj jedan, to smo postigli pre 5 godina i to nam je dalo motiv samo da radimo još jače da bi ostali najbolji. Konstantno ulažemo hiljade evra samo u usavršavanje našeg kadra koji čine kriminalisti-specijalisti, masteri korporativne bezbednosti, licencirani poligrafski ispitivači, doktori prava, psiholozi, bivši pripadnici MUP, VBA, BIA... Naša poslovna politika jeste konstantno održavanje najvišeg mogućeg nivoa kvaliteta pruženih usluga, profesionalnosti i znanja što se bazira na principu kontinuirane edukacije i zahteva od svakog zaposlenog minimum dva godišnja odlaska na profesionalno usavršavanje u inostranstvo, što povlači za sobom mnogo tročkova i ulaganja, ali to je cena ukoliko želite da budete najbolji. Da bi održavali nivo usluge na najvišem mogućem nivou mi moramo stalno da usavršavamo naš kadar. Osim toga, kada ste članovi tako uglednih svetskih asocijacija to je uslov da biste ostali članovi u asocijaciji, da morate da radite na sebi, i da budete u korak sa napredkom inače gubite pravo na članstvo i licencu. Naša detektivska agencija je jedina agencija u Srbiji koja ispunjava te kriterijume, to je jedan od mnogih pokazatelja da smo najbolji i zbog toga smo i dalje broj jedan po mnogim kriterijumima. Pioniri smo nnogih inovacija u branši i nastavićemo to da budemo. Pravi klijenti će prepoznati razliku u klasi.

Naša firma sarađuje sa fizičkim licima, kao i sa korporativnim sektorom. Takođe poslujemo i kao podugovarači za druge detektivske agencije. U mogućnosti smo da obezbedimo agente oba pola ukoliko postoji potreba u konkretnom slučaju, u Beogradu, na teritoriji republike Srbije, kao i u inostranstvu. U dosadašnjoj karijeri smo radili na više hiljada slučajeva različitih profila i iskustvo koje smo stekli predstavlja naše najjače oružje. Glavni fokus našeg poslovanja nije profit nego rezultat. Ne preuzimamo slučaj ukoliko ne možemo da garantujemo uspeh i rezultate našoj klijenteli. Preuzimamo samo one slučajeve u kojima procenimo da možemo da pomognemo našim klijentima i da ispunimo njihove zahteve u potpunosti.

Molimo osećajte se slobodno da nas kontaktirate ukoliko imate neka pitanja. Osećajte se slobodno da nas nazovete na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme. Nećete biti ni u kakvoj vrsti obaveze i svi saveti, konsultacije kao i razgovori na sastancima se uvek obavljaju na besplatnoj osnovi. Za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Zbog prirode posla koji je terenski, kao i čestih poslovnih putovanja molimo sve buduće klijente da imaju u vidu da se svi sastanci u agenciji zakazuju unapred putem telefona ili e-maila. Sve novine, popuste, nove usluge i vesti u našoj agenciji možete pratiti na našem blogu koji redovno pišemo na stranici VESTI I BLOG AGENCIJE