Informacije o agenciji

Detektivska agencija ANONIMUS plus je licencirana detektivska agencija koja posluje pod licencom za obavljenje detektivske delatnosti broj 15-2631/4, izdatom od strane MUP-a Srbije. Sve detektivske poslove u agenciji obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom. Detektivska agencija ANONIMUS plus posluje u sektoru privatne bezbednosti, prvenstveno u oblasti detektivske delatnosti. Detektivska agencija je usko specijalizovana za poslove detektivske delatnosti i delovajući na tom polju deceniju unazad uspešno pružamo sve vrste profesionalnih detektivskih usluga. Sa sedištem firme u Beogradu i preko decenije dugom uspešnom poslovnom istorijom i iskustvom u bezbednosnom i obaveštajnom svetu, detektivska agencija uspešno posluje i pruža profesionalne i diskretne detektivske usluge fizičim i pravnim licima na lokalnom, regionalnom i globalnom području. Sa poslovnom filozofijom baziranom na principu kvaliteta usluge i visokim standardima detektivska agencija ANONIMUS plus prednjači u odnosu na druge jer pružamo najraznovrsniju ponudu detektivskih usluga. Na stalni razvoj i usavršavanje smo se obavezali u vidu poslovne politike kao i iz poštovanja prema našim klijentima koji su se kroz godine saradnje sa nama navikli, vezali za nas i stekli poverenje, što je u našoj branši najbitnije. Naši klijenti očekuju od nas da uspešno možemo da rešimo sve poslove, suočimo se sa svim izazovima i odgovorimo na sve njihove potrebe.

Istrage spovodimo u poverljivom i diskretnom maniru, i sa izuzetnom pažnjom. Naš kadar je sastavljen od bezbednosnih eksperata, obučenih i kvalifikovanih za bezbednosne zadatke. Naš timo čine bivši operativci tajne službe, policije, magistri bezbednosti i kriminalistike, poligrafski ispitivači, forenzičari, pravnici, psiholozi kao i informatički stručnjaci za bezbednost. Svi pripadnici detektivske agencije ANONIMUS plus su fakultetski obrazovani i poseduju višedecenijsko iskustvo u bezbednosnim poslovima. Naš kadar je spoj mudrosti i iskustva starijih operativaca i snage i mladosti mlađih operativaca, kombinujući tako najbolje od oba sveta. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija. Naši operativci rade u grupama ali su obučeni i da rade individualno, ukoliko zadatak to zahteva. Za komplikovanije i opasnije zadatke angažujemo naš tim operativaca-specijalista, bivših pripadnika vojne kontra-obaveštajne službe.


detektivska agencija privatni detektiv slika za stranicu o nama

Detektivska agencija Anonimus je član raznih detektivskih asocijacija i održava stalno članstvu u grupaciji detektivskih agencija republike Srbije, svetskoj asocijaciji detektiva kao i internacionalnom savetu privatnih istražitelja. Detektivska agencija Anonimus poseduje izvrsnu mrežu saradnika u zemljama regiona, Evropskoj Uniji, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, Rusiji, Južnoj Americi i Australiji, i samim tim je uspostavila veliku mrežu saradnika i poslovnih partnera sa brojnim privatnim istražiteljima i stručnjacima za bezbednost širom sveta. Pripadnici naše agencije su visokoobrazovani stručnjaci koji su takođe predavači na kursevima i seminarima iz bezbednosti, što bi trebalo da Vam da sliku o kompetentnosti našeg kadra koji je izuzetno cenjen u svetu privatne bezbednosti.

Znamo iz iskustva da ne postoje dva identična klijenta, slučaja, niti istrage. Stoga razmatramo svaki slučaj posebno i temeljno pre nego što započnemo istragu. Naš glavni cilj je da obezbedimo najefikasnije rešenje za našeg klijenta, po što nižoj ceni. Detektivska agencija Anonimus je tu da podrži sve Vaše potrebe i zahteve bilo kada, bilo gde. Stotine zadovoljnih klijenata i rešenih slučajeva najbolje govore da je detektivska agencija Anonimus spremna da ispuni sve potrebe svojih klijenata. U sigurnim ste rukama, verujte nam.

Samo vlasnik agencije ima sve podatke o slučaju i klijentu. Ni jedan privatni detektiv na terenu nema potpune podatke o slučaju ni klijentu. Ovo je još jedan od načina na koji čuvamo privatnost naših klijenta. Detektivska agencija Anonimus se stara da ni u kom slučaju ne dođe do "curenja" informacija iz agencije. Često kada nas ljudi nazovu, to je prvi put da kontaktiraju sa privatnim detektivom i mi to razumemo. Možete biti sigurni da se sa svim pozivima koje primimo postupa sa pažnjom, posvećenošću i u potpunoj poverljivosti, a sve informacije koje primimo od Vas se koriste isključivo u poverenju i u saglasnosti sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i zakonom o detektivskoj delatnosti.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 3

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Naša firma sarađuje sa fizičkim licima, kao i sa korporativnim sektorom. Takođe poslujemo i kao podugovarači za druge detektivske agencije. U mogućnosti smo da obezbedimo agente oba pola ukoliko postoji potreba u konkretnom slučaju, u Beogradu, na teritoriji republike Srbije, kao i u inostranstvu. U dosadašnjoj karijeri smo radili na više hiljada slučajeva različitih profila i iskustvo koje smo stekli predstavlja naše najjače oružje. Glavni fokus našeg poslovanja nije profit nego rezultat. Ne preuzimamo slučaj ukoliko ne možemo da garantujemo uspeh i rezultate našoj klijenteli. Preuzimamo samo one slučajeve u kojima procenimo da možemo da pomognemo našim klijentima i da ispunimo njihove zahteve u potpunosti.

Molimo osećajte se slobodno da nas kontaktirate ukoliko imate neka pitanja. Osećajte se slobodno da nas nazovete na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme. Nećete biti ni u kakvoj vrsti obaveze i svi saveti, konsultacije kao i razgovori na sastancima se uvek obavljaju na besplatnoj osnovi. Za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Zbog prirode posla koji je terenski, kao i čestih poslovnih putovanja molimo sve buduće klijente da imaju u vidu da se svi sastanci u agenciji zakazuju unapred putem telefona ili e-maila.