Bezbednosni konsalting

Detektivska agencija ANONIMUS plus u sklopu svoje široke ponude detektivskih, istražnih i bezbednosnih usluga pruža i usluge bezbednosnog konsaltinga za fizička i pravna lica. Detektivska agencija zapošljava bezbednosne konsultante od kojih svaki predstavlja profesionalca koji pruža savet na nivou eksperta iz polja bezbednosti, fizičke ili elektronske prirode. Detektivska agencija ANONIMUS plus se stara da svaki bezbednosni konsultant koji posluje u ime naše detektivske agencije bude ekspert, profesionalac i osoba od značajnog iskustva i ugleda na polju bezbednosti, kao i da poseduje obimno znanje iz oblasti bezbednosnih nauka. Bezbednosni konsulatant po definiciji može biti interni ili eksterni, u zavisnosti od načina angažovanja.

Bezbednosni konsalting je proces koji obuhvata identifikovanje i procenu postojećih i potencijalnih bezbednosnih rizika kako bi se odredile specifične bezbednosne potrebe klijenta. Poslednja faza evaluacije predstavlja dostavu bezbednosnog predloga i rešenja klijentu u vidu izveštaja ili prezentacije sa sugestijama i predlozima za poboljšanje.

Detektivska agencija slika za konsalting

Detektivska agencija ANONIMUS plus i naši bezbednosni konsultanti pružaju ekspertizu za sledeće usluge bezbednosne zaštite:

 • 1) Inicijalni razgovor i intervju klijenta sa profesionalnim bezbednosnim konsultantom
 • 2) Intervjuisanje starijeg i mlađeg osoblja
 • 3) Pismena evaluacija postojećih bezbednosnih servisa i koraka za unapređenje
 • 4) Procena i analiza objekata
 • 5) SWOT analiza
 • 6) Bezbednosne preporuke i ciljevi implementacije
 • 7) Strateški plan upotrebe zatvorenog kola CCTV kamera, kontrole pristupa i tehnologija zaštite
 • 8) Standardne operativne procedure koje je potrebno obavljati kao deo bezbednosnog plana
 • 9) Davanje saveta u vezi bezbednosti
 • 10) Krizni menadžment i trening menadžera
 • 11) Implementacija planova
 • 12) Razvitak bezbednosne politike i procedura
 • 13) Dodatne instrukcije za čuvare i radnike fizičkog obezbeđenja
 • 14) Trening i priprema za krizne situacije
 • 15) Post analiza nastale štete i korekcije (ko, kada, šta, gde i kako?)
 • 16) Istrage-interne istrage i istrage određenog incidenta
 • 17) Operativna podrška preko radnika obezbeđenja, telohranitelja, vatrogasaca...
 • 18) Zastita od požara, poplava, provala
 • 19) Bezbednost informacionih resursa
 • 20) Penetraciono testiranje

U težim slučajavima povrede bezbednosti informatičke prirode u vašoj kompaniji angažujemo naš specijalisticki tim za sajber reagovanje koji je dežuran 24 časa dnevno, kako bi obezbedili istovremeni savet u vezi sa sajber-bezbednosnim problemima. Naši timovi mogu da vam pomognu da brzo i efikasno razumete i umanjite opasnost i da stavite rizičnu situaciju pod kontrolu. Detektivska agencija ANONIMUS plus , zahvaljujući svojim timovima za penetraciono testiranje može da ponudi punu procenu vaše bezbednosti i takođe možemo identifikovati ranjivosti u Vašem sistemu koje se mogu eksploatisati prilikom napada. Prilikom ovog procesa koristimo sajber tehnike poslednje generacije. Navedene činjenice nam omogućava da zauzmemo proaktivni pristup kroz asistenciju u dostizanju standarda koji se nadalje takođe moraju redovno i odgovorno održavati.

Naši bezbesnosni konsultanti poseduju iscrpno iskustvo i sposobni su da izvrše temeljnu, detaljnu, profesionalnu i sveopštu analizu kao i da Vam pruže najbolji bezbednosni savet u vezi sa vašom problematikom. Naši bezbednosni konsultanti Vas mogu posavetovati u vezi bezbednosnog plana, u vezi sa tim koje akcije je potrebno preduzeti kako biste najefikasnije upravljali, nadgledali i proveravali bezbednosnu situaciju u Vašoj kompaniji.

detektivska agencija privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 31

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Detektivska agencija ANONIMUS plus i naši bezbednosni konsultanti prvenstveno vrše obilazak lokacija i objekata radi utvrđivanja postojećeg stanja bezbednosti. Proces je takav da se nakon toga pristupa kreiranju bezbednosne procene radi formiranja predloga za primenu mera zaštite koje su optimalne i finansijski povoljne za Vas. Proces obuhvata sistemsko sagledavanje stanja bezbednosti sa aspekta zaštite i ukupne bezbednosti kao i sa aspekta svakog pojedinačnog objekta u kojima se odvija poslovanje. Takođe se izrađuje plan preduzimanja hitnih mera u rizičnim situacijama sa ciljem dovođenja ukupnog stanja bezbednosti na optimalan nivo u što kraćem roku.

Detektivska agencija ANONIMUS plus primenjuje sve bezbednosne standarde prilikom izrade bezbednosnog plana zaštite objekata, lica i poslovanja. Bezbednosni plan podrazumeva utvrđivanje načina rada i redosleda obavljanja aktivnosti prilikom pružanja fizičke i protivpožarne zaštite kao i saradnje sa organima javne bezbednosti. Obimno iskustvo u poslovima bezbednosti nam omogućava da izvršimo kvalitetnu bezbednosnu analizu vašeg poslovanja i da vam ukažemo na koje sve načine možete da unapredite bezbednosni profil vaše firme.

Ukoliko Vam je potrebna konsultacija i savetovanje u vezi sa unepređenjem nivoa bezbednosti u vašoj firmi ili domu javite nam se, u potpunom poverenju i privatnosti, da saznate kako Vam možemo pomoći i dostaviti najbolji bezbednosni plan za Vaše potrebe. Možete nas nazvati na telefone 011/2835531 od 9:00h do 17:00h od ponedeljka do petka i na mobilni telefon 064/1199880 u bilo koje doba, ili poslati nam e-mail, i kontaktiraće vas jedan od naših službenika u najkraćem mogućem roku, najkasnije u roku od 24 sata. Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada, za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH