Provere podataka iz arhiva

Detektivska agencija ANONIMUS plus u potpunosti garantuje za tačnost i verodostojnost informacija koje pružamo našim klijentima. Svaka informacija koju naša detektivska agencija prosledi svojim klijentima je proverena na profesionalnoj osnovi. Kada Vam je potrebno da proverite činjenice o određenom licu, kada Vam je potrebno da potvrdite ili odbacite sopstvena saznanja o nekom licu, ili kako bi ste doneli pravu odluku o zapošljavanju radnika, ili doneli ispravnu poslovnu odluku, detektivska agencija ANONIMUS plus će odraditi kompletnu proveru za Vas. Ukoliko imate potrebu da proverite informacije u vezi sa potencijalnim poslovnim partnerom ili Vam neko preti, ili imate potrebu da pronađete lice radi sudskog spora ili nečeg drugog, detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći i sprovesti za Vas temeljnu proveru fizičkih i pravnih lica, sprovedenu sa ciljem da zadovolji vaše zahteve i potrebe. Svaka provera koju sprovodimo je kreirana na individualnoj osnovi, jer znamo da ono što je relevantno u jednom slučaju ne mora da bude relevantno i u drugom slučaju.

    Detektivska agencija ANONIMUS plus , na osnovu ovlašćenja i pismenog zahteva, za svoje klijente može pribaviti podatke o:

  • Boravištima i prebivalištima lica
  • Vlasnicima motornih vozila i plovila
  • Polisama osiguranja
  • Vlasnicima nepokretnosti
  • Penzijskom i invalidskom osiguranju
  • Podacima iz sudskih spisa u slučajevima kada na to pravo ima korisnik usluga
  • Javnim podacima iz državnih arhiva

detektivska agencija provere podataka

Kao iskusni privatni detektivi, mi razumemo do koje vrste informacija je moguće doći, kao i kako da našim klijentima obezbedimo tačne, deteljne informacije, bez obzira gde se subjekat nalazi i koja je vrsta istrage u pitanju. Takođe znamo da je veoma važno uzeti u obzir sve relevantne faktore vezane za objekat obrade i razmotriti, odnosno analizirati iste prilikom određivanja metoda i detalja pozadinske provere kao i definisanja podataka do kojih naši klijenti žele dođemo. Pre vršenja provere neophodno je sklopiti pisani ugovor između detektivske agencije i stranke u kome bi se definisali svi detalji neophodni za proveru. Drugi dokument koji je neophodan za vršenje provere je ovlašćenje kojim klijent ovlašćuje detektivsku agenciju i njene privatne detektive da u ime klijenta izvrše traženu proveru. Nakon toga se podnosi zahtev u MUP-u za dobijanje podataka.

Nazovite nas kako bi smo razgovarali o vašoj potrebi za bezbednosnom proverom kao i da bi Vam naš privatni detektiv objasnio proceduru provere podataka i detalje rezultata do kojih možemo da dođemo za Vas. Sada kada je na snagu stupio zakon o detektivskoj delatnosti otvorena su mnoga vrata koja su godinama unazad bila zatvorena. Sada legalnim putem može da se vrši provera za gotovo sve, osim za stvari koje su u suprotnosti sa zakonom zaštite podataka o ličnosti. Možemo da Vam pomognemo da dođete do informacija koje su Vam potrebne da donesete pravu odluku. Ova vrsta usluge je izuzetno praktična, proverena i zvanična i može se naći od koristi velikom broju klijenata i širokom auditorijumu javnosti.

detektivska agencija slika_za_kontakt_telefon 8

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Detektivska agencija garantuje da će provere iz državnih arhiva biti sprovedene najkasnije u roku od 14 dana, koliko je i zakonski maksimum za dobijanje informacija. U praski se uglavnom dobiju informacije u roku od 48 sati. Naše usluge nudimo fizičkim licima i pravnim licima i sposobni smo da sprovodimo provere na teritoriji republike Srbije, kao i u regionu, zahvaljujući izvrsnoj saradnji sa kolegama iz inostranstva. Ukoliko smatrate da su Vam potrebne naše usluge, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 011-2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064-1199880 u bilo koje vreme, ili nam pošaljite e-mail i jedan od naših iskusnih detektiva će Vam odgovoriti u kratkom roku (najkasnije do 24 sata). Ukoliko Vam je potrebna naša asistencija, osećajte se slobodno da nas nazovete, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Želeli bi smo da naglasimo svima koji su zainteresovani za ovu vrstu usluge da je neophodan pravni osnov za svaku vrstu provere i da pokušaji zloupotrebe informacija bilo kakve vrste mogu rezultirati krivičnom odgovornošću. Naša agencija posluje isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti, a ostale uslove saradnje sa našom agencijom možete pronaći na stranici našeg veb sajta koja se zove uslovi korišćenja. Zakon o detektivskoj delatnosti nalaže da svaki klijent koji zahteva bilo kakvu informaciju iz zvaničnih arhiva, pored pravnog osnova, kojim dokazuje da ima pravo na određenu informacija, čime i dokazuje po kom pravnom osnovu zahteva određenu informaciju, treba da potpiše ugovor u pružanjub usluga za pravnim licem-detektivskom agencijom, kao i da zvaničnim papirom ovlasti ovlašćeno lice iz detektivske agencije da u ima klijenta može da potražuje određenu informaciju, nakon čega sa podnosti zvanični zahtev. To je osnovna zakonska procedura, a o detaljima celokupne procedure možete da se informišete na strnici "uslovi korišćenja", a to je link koji se nalazi u donjem desnom delu veb sajta.

Takođe bi smo želeli da Vas informišemo da se sastanci, konslutacije kao i razgovori u poslovnim prostorijama naše agencije zakazuju unapred radi dobijanja termina i to isključivo putem telefona. Ukoliko imate neka dodatna pitanja, nedoumice ili želite da se informišete u vezi bilo čega vezano za saradnju sa našom agencijom, budite slobodni da nas kontaktirate, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Svi saveti i konsultacije u našoj agenciji se obavljaju po principu besplatne pomoći.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH