Fizičko obezbeđenje

Detektivska agencija ANONIMUS plus ne poseduje licencu za obavljenje poslova fizičkog obezbeđenja, mi smo primarno detektivska agencija. Umesto toga, detektivska agencija ANONIMUS plus sarađuje, putem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, sa agencijama koje poseduju licencu za obavljanje poslova fizičkog obezbeđenja i klijente upućuje na iste. Detektivska agencija ANONIMUS plus je na ovaj način u prilici da, preko tog vida saradnje posreduje i svojim klijentima obezbedi pružanje usluga fizičkog obezbeđenja lica, objekata, poslovanja kao i javnih dešavanja i manifestacija. Detektivska agencija ANONIMUS plus ima razvijenu uspešnu dugogodišnju poslovno-tehničku saradnju sa eminentnim stručnjacima za sve vidove fizičkog obezbeđenja. Usluge fizičkog obezbeđenja - zaštite imovine, lica i poslovanja obuhvataju tradicionalne vidove statičkog obezbeđenja lica i objekata kao i dimaničke vidove fizičke zaštite. Poslove fizičkog obezbeđenja detektivska agencija ANONIMUS plus i naši saradnici sprovode maksimalno profesionalno, etički i u potpunosti u skladu sa zakonom i željama korisnika usluga.

Pripadnici detektivske agencije ANONIMUS plus i naši saradnici za poslove fizičkog obezbeđanja su uvek na raspolaganju i spremni da pomognu korisnicima naših usluga u svim vandrednim situacijama. Svi učesnici u poslovima fizičkog obezbeđenja koje angažuje detektivska agencija ANONIMUS plus su licencirani za sprovođenje poslova fizičkog obezbeđenja, u skladu sa novim zakonom o privatnom obezbeđenju republike Srbije iz 2013 godine. Svi objekti fizičkog obezbeđenja u čijem obezbeđenju učestvujemo, na direktan ili indirektan način, su povezani sredstvima komunikacije (mobilna telefonija i radio veza) 24 časa dnevno. Cenu usluga fizičkog obezbeđenja prilagođavamo klijentu, situaciji, vrsti posla, broju ljudi koji treba angažovati kao i njihovim dužnostima. Fleksibilni smo što se tiče dogovora oko cene i budite uvereni da ćete biti zadovoljni, kako sa cenom, tako i sa kvalitetom pružene usluge.

detektivska agencija slika za fizičko obezbeđenje

Osnovni spisak vrsti i tipova usluga koje detektivska agencija ANONIMUS plus nudi u ime naših saradnika, koji su licencirani za obavljanje usluga iz oblasti fizičkog obezbeđenja, možete pročitati u daljem tekstu ispod u vidu liste:

  • Obezbeđenje pravnih lica
  • Obezbeđenje fizičkih lica
  • Naplata potraživanja za pravna lica
  • Obezbeđenje objekata (Hotelski, industrijiski, poslovni, prodajni objekti, rezidencije, lokali, diskoteke, klubovi, kafići)
  • Obezbeđenje događaja i manifestacija (javni skupovi, mitinzi)
  • VIP obezbeđenje


Detektivska agencija ANONIMUS plus želi da Vas obavesti da spisak iznad nije konačan, kao i da su naši saradnici fleksibilni i spremni za izvođenje i drugih poslova fizičkog obezbeđenja, u zavisnosti od potreba klijenata. Suština je da se sve svodi na dogovor između nas, kao posrednika, naših saradnika i klijenta.

Detektivska agencija ANONIMUS plus garantuje da će svi dogovoreni poslovi fizičkog obezbeđenja biti sprovedeni sa maksimalnom pažnjom, profesionalnošću i u etičkom maniru. Svi pripadnici FTO operative prolaze kroz provere vrsta propisanih zakonom i dokazanim u dosadasnjoj praksi kao validnim i neophodnim. Svoje usluge uvek prilagođavamo klijentu, kao i situaciji, a naši iskusni FTO operativci mogu da ponude širok izbor metoda i načina za rešenje vaših problema, sa naglaskom na najefikasniju i najdelotvorniju metodu koja će dati maksimalne rezultate u optimalnom vremenskom periodu.

privatni detektiv slika za kontakt telefon 11

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9:00h do 17:00h) i 064/ 1199880 (24h)


Ukoliko želite da razgovarate sa jednim od naših agenata, u potpunom poverenju, kako bi ste saznali koje sve vrste fizičkog obezbeđenja smo u stanju da Vam ponudimo, kakve sve varijacije postoje, šta mi sve možemo da garantujemo kao izvođaći poslova, koje su prednosti i ograničenja korišćenja usluga fizičkog obezebeđenja, kao i bilo šta drugo što Vas može zanimati, molimo osećajte se slobodno da nas nazovete na 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme, 24h dnevno. Nećete biti ni u kakvoj obavezi a svi saveti su dati na besplatnoj osnovi. Ukoliko Vam je potrebna naša asistencija u bilo kom smislu, budite slobodni da nas nazovete, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Želeli bi smo da naglasimo da naša agencija poseduje licencu za pružanje detektivskih usluga i bavljenje detektivskom delatnošću, dakle, ne posedujemo licencu za pružanje usluga fizičkog obezbeđenja, ali, zahvaljujući odličnim odnosima i saradnji sa kolegama iz sektora privatne bezbednosti i potpisanim ugovorima o poslovno-tehničkoj saradnji u prilici smo da posredujemo u poslovima fizičkog obezbeđenja i pri tome garantujemo za kvalitet pruženih usluga, svi naši saradnici su visokoobrazovani, obučeni vrhunski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima fizičkog obezbeđenja i poseduju licance za bavljenje istim. Ukoliko imate još neka dodatna pitanja oko poslova fizičkog obezbeđenja, budite slobodni da nas kontaktirate, biće nam zadovoljstvo da Vam asistiramo.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH