Istraživanje prevara

Detektivska agencija ANONIMUS plus je iskusna u istraživanju raznih vrsta prevara, i nažalost, sve češće smo pozvani da sprovodimo ove vrste istraga. Prevara je jedno od najteže dokazivih dela jer se mora dokazati namera, a svaki advokat zna koliko je to teško. Iako je prevara jedno od najtežih dela za operativni rad, i što iziskuje dosta vremena i operativnog rada detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći da dođete do posrednih i neposrednih dokaza i informacija vezanih za prevaru koji bi Vam pomogli da rešite situaciju u kojoj se nalazite. Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje obilno iskustvo u istraživanju prevara i srodnih dela, u dosta slučajeva vezanih za prevaru smo prikupljali podatke za suđenje i uspešno pomagali našim klijentima u Srbiji kao i u inostranstvu. Kao ugledna i cenjena detektivska agencija često smo vršili i potrage za licima koja su izvršila prevaru a zatim se dala u bekstvo.

Kada dođe do sumnje da je došlo do interne ili poslovne prevare i pokrene se proces razmatranja optužbi, od izuzetnog je značaja, i neophodno je što pre preduzeti konkretne korake, u cilju procene, zaštite i ispravljanja nastale situacije. Na riziku je poslovni i lični ugled, poslovni kontinuitet, lična imovina, dok takođe može doći i do eventualnog pokretanja krivičnog dela, što nije retkost u ovakvim situacijama. Detektivska agencija ANONIMUS plus najčešće sprovodi istrage internih prevara, zatim istrage vezane za prevare zdravstvenog osiguranja, finansijske prevere, kao i prevare vezane za lažna potraživanja od osiguranja svih vrsta.

detektivska agencija slika za prevare

Prevara i dalje predstavlja skup problem za organizacije širom sveta. Prema studiji koju je 2020 godine sprovelo udruženje sertifikovanih istraživača prevara (ACFE), tipična organizacija gubi u proseku 5% godišnjih prihoda kao posledica prevare. Kvantitativno, prosečan gubitak kao posledica profesionalne prevare je 145.000 dolara. 22% od ukupnog broja slučajeva obuhvaćenih studijom se suočilo sa gubitkom od barem 1.000.000 dolara svaki. 78% prevara su počinjene na nivou zaposlenih i menadžera.

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje obimno iskustvo sa istraživanjem prevara raznih vrsta. Sprovodili smo veliki broj istraga prevara raznih vrsta za osiguravajuće firme iz Srbije, a takođe smo sprovodili veliki broj istraga prevara za osiguravajuće kuće iz inostranstva koje se obraćaju našoj firmi za pomoć. Naše obimno iskustvo u industriji informacija je odigralo ključnu ulogu u ranijim istragama, kao i ono šta ono može da obezbedi, da li je to pisana, digitalna ili video forma dokaza koja se teško može poricati.

U detektivskoj agenciji ANONIMUS plus mi razumemo da prilikom istraživanju prevara, sveobuhvatno istraživanje postupaka prevaranata u praksi mora biti obavljeno diskretno, detaljno, efikasno i temeljno, a detektivska agencija ANONIMUS plus i naši privatni detektivi tvrde da možemo da nadmašimo vaša očekivanja po pitanju rezultata.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 25

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Od početka pandemije Korona virusa zabaležen je porast prevara kako u realnom tako i u sajber okruženju, isto tako u našoj detektivskoj agenciji smo zabeležili porast zahteva za uslugama vezanim za sumnje na razne vrste prevara. U preko 80% slučajeva klijenti koji sumnjaju na prevaru pa se onda obrate nama se ispostavi da je u pitanju aktivnost koja je u vezi sa prevarom, tako da, savetovali bi ljude da obrate pažnju, da ne budu naivni. Savetujemo Vas da ne dajete apsolutno nikakve lične podatke nikome, da ne šaljete novac, da ne verujte ni u kakve poklone ili lepe vesti, niko Vam ništa neće pokloniti besplatno, verujte nam, tvrdimo iz iskustva. Savetujemo Vam da se vodite jednostavnom parolom - ako nešto zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, verovatno nije istina.

Koliko god da Vas neko bombarduje raznim informacijama (napadi putem socijalnog inžinjeringa), dragi klijenti, shvatite da je kontrola u Vašim rukama, dakle, prevaranti ne mogu da dođu ni do kakvih informacija ako im ih Vi lično ne date ili im ne omogućite isto. Znači sve je do Vas. Zbog toga je važno da poslušate naše savete, da ne biste došli u situaciju da tražite naše usluge. Savetujemo Vam da proveravate svaku poruku, svaki e-mail, čak i svako slovo, jer se napadi eksponencijalno povećavaju svakog dana i veoma lako možete biti žrtva sofisticirane prevare, i onda će se Vaš identitet pojaviti na dark webu po ceni od 5 dolara. A kada do toga dođe, onda samo možemo da nagađamo u koje svrhe će se Vaš identitet koristiti. Problematika je izuzetno ozbiljna. Krađa identiteta je izuzetno rasprostranjena jer je najlakša za izvođenje. Ukoliko posumnjate da ste bili žrtva prevare, javite se profesionalcima iz naše detektivske agencije a mi ćemo preduzeti sve raspoložive mere kako bi Vam pomogli da rešite problem.

Detektivska agencija ANONIMUS plus istraživanje prevara sprovodi za fizička i pravna lica, na pojedinačnoj bazi ili kao podugovarači za druge agencije, u stanju smo da obezbedimo i muške i ženske detektive, a u svim slučajevima koje preuzmemo garantujemo celokupnu podršku iskusnog tima detektivske agencije ANONIMUS plus . Za naše klijente smo uvek tu da pružimo pomoć, podršku i savet, koliko god situacija bila kritična.

Ukoliko imate potrebu da nas angažujete za istraživanje prevara, ili želite da Vam pružimo dodatne informacije vezano za bilo koje naše usluge, osećajte se slobodno da nas kontaktirate, u potpunom poverenju i privatnosti, da saznate kako Vam možemo pomoći i dostaviti istražno rešenje koje je ono pravo za Vas. Možete nas nazvati na telefonske brojeve 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili poslati e-mail, i jedan od naših iskusnih detektiva će Vam odgovoriti što pre je moguće. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate, za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Ukoliko želite da zakažete sastanak sa jednim od naših privatnih detektiva ili sa vlasnikom agencije lično, želimo da Vas obavestimo da je politika naše agencije da se svi sastanci, konsultacije i savetovanja u koji se održavaju u prostorijama naše firme obavljaju isključivo po prethodnom zakazivanju radi dobijanja termina za sastanak. Iz tih razloga bismo Vas zamolili da nas prethodno kontaktirate putem jednog od naših kontakt telefona, u bilo koje vreme, kako bi smo zakazali termin sastanka. Svim klijentima se savetuje da pre slanja poslovnog zahteva prvenstveno pročitaju uslove korišćenja na našem veb sajtu, link možete pronaći u donjem desnom uglu svake veb stranice našeg veb sajta. Naša agencija poseduje licencu za bavljenje detektivskom delatnošću i pružanje profesionalnih detektivskih usluga i poslovanje obavljamo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti. Svi sastanci, konsultacije i saveti se obavljaju na besplatnoj bazi i tako će uvek biti. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vreme, biće nam zadovoljstvo da Vas dodatno informišemo u vezi svega što Vas zanima.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH