Tehnički kontra nadzor

Detektivska agencija ANONIMUS plus je kompetentna da obezbedi profesionalne usluge kontra nadzora, stručno nazvano "kontra-mere tehničkog nadzora" ili popularno nazvano "čišćenje od bubica", kamera ili drugih uređaja za prisluškivanje svih vrsta i dimenzija. Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje profesionalnu "Motorola" opremu, vrednu 70.000 eura, i jedina smo detektivska agencija u regionu koja može da pruža ove vrste usluga na profesionalnom nivou. Zvanično tvrdimo da niko u regionu ne posuduje ovakvu profesionalnu opremu, jer se ista ne može nabaviti više. U odnosu na našu opremu, sve ostalo su igračke, to može svaki stručnjak da potvrdi. Imamo odličnu saradnju sa kolegama iz Izraela koji su lideri na globalnom nivou što se tiče svega vezanog za postavljanje i detekciju uređaja za špijuniranje. Naš kadar je obučavan u Izraelu i naša detektivska agencija koristi isključivo opremu i tehnologiju za detekciju uređaja za špijuniranje koju koriste i naše kolege iz Izraela. Jedina smo detektivska agencija koja može da skenira čitav spektar frekfencija u potrazi za prislušnim uređajima. Ukoliko sumnjate da neko planira da Vas špijunira, naš tim specijalista je obučen da to otkrije i osujeti ta lica u njihovim namerama. Profesionalno. Detaljno. Temeljno.

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje tim specijalista posebno obučenih za otkrivanje i uklanjanje tehničkih sredstava špijuniranja. Za naše klijente redovno vršimo provere u vidu fizičkog i elektronskog čišćenje terena od uređaja za špijuniranje. Vršimo inspekciju svih vrsta terena i objekata-domova, kancelarija, zgrada, placeva, vozila, telefonskih sistema i kablova kao i računara, radi utvrđivanja prisustva uređaja za audio i video snimanje, prisluškivača, kao i uređaja za praćenje i snimanje. Takođe, naši informatički stručnjaci mogu da zaštite vaše poslovne podatke na mrežnim računarskim sistemima, instalirajući ih, ažurirajući i održavajući iste. Štitimo vašu pokretnu i nepokretnu imovinu, vaše podatke i vašu privatnost fizički, tehnički i informatički. Detektivska agencija ANONIMUS plus je jedina detektivska agencija koja Vas štiti od svih vrsta špijuniranja.

detektivska agencija kontra nadzor

Nedavni napredak u tehnologiji znači da, ne samo da su uređaji za snimanje i praćenje jeftiniji i lakše dostupni čoveku na ulici, nego su takođe i manjih dimenzija, raznovrsnijeg dizajna i teško ih je uočiti. Detektivska agencija ANONIMUS plus sa ponosom može da tvrdi da može detektovati svaku vrstu špijunaže kako fizičke tako i elektronske. Ukoliko sumnjate da Vas neko špijunira i da ste pod tajnom prismotrom obratite nam se sa sigurne lokacije i mi ćemo Vam pomoći, u totalnom poverenju. Vremenska dužina trajanja pregleda zavisi od vrste čišćenja, lokacije i dimenzija objekta kao i kompleksnosti situacije i slučaja. Svaki pregled vrše minimum trojica predstavnika naše agencije, koji su u svojoj karijeti pregledali hiljade objekata, kako radi postavljanja tajne opreme, tako i radi vršenja kontra pregleda, odnosno uklanjanja istih, stoga, našim klijentima možemo da garantujemo da će dobiti uslugu na svetskom nivou i po profesionalnim standardima.

Specijalizovani smo za pružanje usluga kontra nadzora dizajniranih da obezbede i zaštite vašu vrednu imovinu, informacije i vašu privatnost od svih oblika nadzora. Koristimo najnovije elektronske uređaje, softvere, programe i tehnike za otkrivanje i uklanjanje svih oblika aktivnih i pasivnih uređaja za prisluškivenje i nadgledanje protoka informacija. Profesionalnim "čišćenjem" naši obučeni specijalisti Vam mogu pomoći da osigurate vašu privatnost, biznis, porodicu i vašu sigurnost. Bilo da je u pitanju lični ili poslovni problem, detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći da vaš privatni i poslovni život ostane i čuva se u privatnosti .


privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 13

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)


***Ako nas kontaktirate u ubeđenju da je vaša privatnost ugrožena, molimo Vas da razmislite o najsigurnijoj lokaciji, kao i načinu na koji ćete stupiti u kontakt sa nama.***

Ukoliko imate osnovani i realni razlog da sumnjate da ste pod merama tajnog nadgledanja bolje je da proverite nego da razmišljate i brinete svakodnevno o tome da li je Vaše osnovno ljudsko pravo na privatnost-ugroženo. Ukoliko ste zabrinuti da Vam se nadzire privatnost, molimo Vas da nas kontaktirate još danas kako bismo popričali o vašim problemima. Nazovite nas na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili nam pošaljite e-mail. Nećete biti u obavezi da nas unajmite a svi saveti koji su dati su besplatni. Za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Naglašavamo da je naša agencija zvanično licencirana, da imamo odličnu reputaciju i da nameravamo da tako ostane. U skladu sa tim, većina poslova koje obavljamo su na preporuku od ranije zadovoljnih klijenata. Takođe, poslovanje vršimo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti. Želeli bi smo da obavestimo sve buduće klijente da se pregledi objekata zakazuju unapred putem kontakt forme, e-maila ili putem nekog od naših kontakt telefona. Takođe, obaveštavamo Vas da se svi razgovori, savetovanja i sastanci u našim poslovnim prostorijama vrše isključivo po principu zakazivanja termina za sastanak unapred putem telefona. Svi sastanci se obavljaju na besplatnoj bazi, bez obzira šta je u pitanju. Ukoliko imate neka dodatnka pitnja, budite slobodi da nas kontaktirate u bilo koje doba.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH