Pretraga imovine

Detektivska agencija ANONIMUS plus sprovodi pretragu imovine za svoje klijente na lokalnom i regionalnom nivou. Ukoliko se nalazite u situaciji da razmatrate pravne mogućnosti za povraćaj novca, imovine od nekog subjekta ili niste sigurni u namere nekog lica kao i u imovinsko i platežno stanje određenog lica, onda Vam detektivska agencija ANONIMUS plus može pomoći. Naša detektivska agencija može za vas tražiti, pronaći, i dokumentovati sredstva svojine i poseda, uključujući vozila, prihode od vanrednih poslova, kao i informacije o poslovnom vlasništvu. Detektivska agencija ANONIMUS plus često obavlja pretrage imovine za advokatske kancelarije, pravna lica, kao i individualno, posebno kod brakorazvodnih parnica, ostavinskih rasprava i drugih vrsta civilnih parnica.

U kritičnim trenucima, u situacijama kada se rešavaju životna i poslovna pitanja pravovremena informacija vredi sve, to je ono što pravi razliku. Kada neko ima razlog da krije imovinu van dometa dužnika, partnera ili bračnog druga, onda često dolazi do primenjivanja metoda skrivanja sredstava i nepokretnosti kao što su korporativne školjke, prikrivanje činjeničnog stanja preko rođaka ili kreditiranje radi zadržavanja prava vlasništva nad imovinom. Ovaj pravac akcije, sa ciljem navođenja na pogrešan trag, može dovesti do znatnog otežavanja potrage zbog potrebe širenja opsega traganja na dodatna polja.

detektivska agencija slika za pretragu imovine

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, usavršavali smo veštine i tehnike pri traganju za imovinom i sredstvima tokom vremena, tako da smo sigurni da znamo sve metode koje pojedinac može koristiti pri pokušaju da sakrije pravo stanje svoje imovine. Pretraga imovine Vam može pomoći kod reševanja pitanja duga, kao i u dokazivanju ili osporavanju bankrotstva kao i prevare. Ukoliko ste u ovakvoj vrsti problema, ne oklevajte, nazovite nas još danas, pretraga imovine je proces koji ume da potraje.


Najčešće vrste zahteva za pretragu imovine koje primamo u detektivskoj agenciji ANONIMUS plus su zahtevi vezani za slučajeve razvoda braka. Često partneri i supružnici pokušavaju da sakriju pravo činjenično stanje, i tako otuđe deo imovine od druge strane, u nastojanju da izbegnu fer poravnanje. Tokom godina pomogli smo stotinama klijenata da dobiju fer rešenje onda kada je ishod mogao biti sasvim drugačiji, da nije detektivska agencija ANONIMUS plus bila pozvana da obavi potpuno skrivenu pretragu imovine. Spremni smo i sposobni da obavljamo sve vrste pretraga za svim vrstama sredstava i svim vidovima imove.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 21

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Detektivska agencija ANONIMUS plus uslugu pretrage imovine nudi na individualnom nivou, fizičkim i pravnim licima, a takođe funkcionišemo i u kooperaciji sa drugim detektivskim agencijama, ili kao podugovarači za druge agencije. U stanju smo da obezbedimo detektive muškog i ženskog pola, ukoliko je to relevantno u konkretnom slučaju, a takođe u svim alučajevima koje preuzmemo garantujemo celokupnu podršku iskusnog tima detektivske agencije ANONIMUS plus . Možemo sa ponosom istaći činjenicu da smo do sada zabeležavali izuzetno dobre rezultate u ovakvim istragama i da je naš procenat uspešnosti preko 90 posto.

Ukoliko Vam je potrebno sprovođenje pretrage imovine na efikasan i diskretan način, ili Vam je potrebna bilo koja od naših usluga javite nam se, u potpunom poverenju i privatnosti, da saznate kako Vam možemo pomoći i dostaviti najbolje istražno rešenje za Vas. Možete nas nazvati na telefon 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h od ponedeljka do petka i na mobilni telefon 064/ 1199880 u bilo koje doba, ili poslati nam e-mail, i jedan od naših iskusnih privatnih detektiva će Vam se javiti i pružiti Vam sve dodatne informacije o proceduri. Ukoliko želite, na dodatni zahtev možete razgovarati direktno sa vlasnikom detektivske agencije. Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Za sve koji razmatraju mogućnost da angažuju neke od naših stručnjaka, želimo da Vas informišemo da bi pre inicijalnog susreta bilo poželjno da pročitate uslove korišćenja koji se nalaze u donjem desnom uglu našeg veb sajta gde možete pronaći bitne informacije o osnovim uslovima saradnje sa našom agencijom. Naša agencija poseduje licencu za bavljenje detektivskom delatnošću i za pružanje profesionalnih detektivskih usluga. Poslujemo, odnosno pružamo usluge našim klijentima isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti republike Srbije. Takođe, apelujemo na sve zainteresovane da imaju na umu da se svi sastanci u našim poslovnim prostorijama obavljaju isključivo po principu zakazivanja sastanaka unapred radi dobijanja termina za sastanak. Preporučujemo kontakt putem nekog od naših kontakt telefona radi zakazivanja sastanka. Svi saveti, konsultacije i sastanci su na besplatnoj bazi i uvek će biti. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice budite slobodni da nas kontktirate u bilo koje vreme.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH