Poligrafsko testiranje

Detektivska agencija ANONIMUS plus obavlja usluge profesionalnog, kvalitetnog, modernog i efikasnog poligrafskog testiranja. Detektivska agencija ANONIMUS plus je zvanično licencirana, sertifikovana, akreditovana i naši stručnjaci za poligraf su vrhunski obučeni za sprovođenje profesionalnog poligraf testa. Naša detektivska agencija zapošljava iskusne profesionalce i visoko kvalifikovane eksperte za poligraf. Sprovodimo najprofesionalnije testiranje na poligrafu i činimo sve kako bi naša detektivska agencija uvek pružala usluge najvišeg mogućeg kvaliteta. Detektivska agencija ANONIMUS plus sprovodi poligraf testove za privatna i pravna lica, advokatske kancelarije i potrebe suda kao za i potrebe veštačenja i svedočenja u sudskim procesima. Ovim putem unapred informišemo klijente da je za poligrafsko testiranje neophodan pismeni dobrovoljni pristanak. Garantujemo kvalitet, tačnost i preciznost rezultata poligraf testa.

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje vrhunske stručnjake za poligraf i poligrafsko ispitivanje. Naš kadar je sačinjen od lica koja su za poligrafsko ispitivanje obučena, sertifikovana i školovana u inostranstvu. Mi smo jedina agencija koja svake godine šalje poligrafiste na obuku u SAD na poligrafske seminare i konstantno ulažemo veliku sumu novca u edukaciju naših poligrafista. Naš kadar poseduje višedecenijsko iskustvo u ovom polju i više hiljada ispitanih lica sa zvaničnom dokumentacijom. Ispitivanja se vrše na poligraf instrumentima marke "Lafayete", svetskog lidera u ovoj oblasti, i verifikovanog za zvaničnu upotrebu širom sveta. Konstantno pratimo sve inovacije na polju poligrafskog ispitivanja. Uvek radimo na usavršavanju i poboljšanju kvaliteta usluga. U koraku smo sa svim inovacijama koje se tiču tehnika ispitivanja kao i inovacijama u poligrafskoj opremi.

detektivska agencija slika za poligrafsko testiranje

Detektivska agencija ANONIMUS plus u praksi najčesce obavlja poligrafska testiranja u slučajevima vezanim za građanske parnice, kućne i poslovne krađe, sumnje u neverstvo, dokazivanje nevinosti kao i razvode. Takođe smo imali veliki broj sprovedenih poligraf testova u vezi sa narkomanijom, alkoholizmom i kockanjem, maloletničkom delikvencijom, proveroma verodostojnosti izjava, predbračnim testiranjem, internim krađama i prevarama kao i u vezi sa industrijskom špijunažom. Često su nas angažovale firme za sprovođenje poligraf testova prilikom provere kandidata za zapošljavanje ili vezano za razne probleme oko poslovanja. Sudelujemo u programima odvikavanja od kocke, alkoholizma i droge. Takođe obavljamo poligrafsko ispitivanje za advokatske kancelarije i potrebe suda, kao i za potrebe svedočenja i veštačenja u sudskim procesima.

Poligraf (popularno nazvan detektor laži) meri i beleži nekoliko fizioloških pokazatelja, kao što su promene u krvnom pulsu, krvnom pritisku, obrascima disanja, promene u volumenu krvi u jednom organu ili celom telu, mikro pokrete tela, provodljivosti kože u toku poligrafskog ispitivanja, dok subjekat je subjekt povezan na poligraf i dok odgovara na niz specijalno konstruisanih pitanja. Princip na kome poligraf funkcioniše je sledeći: kritična pitanja sa sumnjivim odgovorima će kod subjekta proizvesti niz fizioloških reakcija koje se razlikuju od reakcije koja je evidentna kada subjekt daje odgovor koji je iskren. U praksi se pokazalo da je poligraf izuzetno teško prevariti. Prema brojnim naučnim istraživanjima verodostojnost poligrafske procene iznosi 95 procenata.


Poligraf se u praksi koristi u kriminalnim istragama kao sredstvo ispitivanja u državnim agencijama, ali i u privatnom sektoru na globalnom nivou. Upotreba poligrafa je široko rasprostranjena u bezbednosnim službama širom sveta. Poligraf koriste američke službe NSA, CIA i FBI, kao i sve moderne tajne službe u svetu u proteklih sto godina, kao sredstvo ispitivanja ali i kao sredstvo selekcije, kontrole i periodične provere poslovnog kadra.

detektivska agencija slika_za_kontakt_telefon 6

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Ukoliko sumnjate da vas radnik u vašoj firmi potkrada ili da se bavi nekim radnjama koje su uperene protiv vaše firme. Ukoliko želite da proverite psihološki profil osoba zaposlenih na odgovornim pozicijama; Ukoliko imate potrebu da utvrdite da li vas partner vara; Ako hoćete da proverite da li vaše dete, partner, član porodice, familije ili neka treća osoba zloupotrebljava psihoaktivne supstance, da li se kocka ili obavlja bilo koju drugu vrstu sumnjive radnje? Ukoliko želite da proverite da li određena osoba govori istinu, poligraf može predstavljati brzo i efikasno rešenje koje tražite. Detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći da rešite Vaše probleme na profesionalan i pouzdan način.

Detektivska agencija ANONIMUS plus nudi usluge poligrafskog ispitivanja firmama-pravnim licima, kao i pojedincima-fizičkim licima, koja su zainteresovana za ovu vrstu usluge. Moderan poligraf test na kompjuterizovanom poligraf instrumentu. Poligrafisti iz naše agencije poseduju međunarodno priznatu licencu sa kojom mogu da rade u 180 država sveta. Takođe smo članovi Američke, Britanske i evropske asocijacije poligrafskih ispitivača. Konstantno radimo na kontinualnom usavršavanju i svojim klijentima pružamo najkvalitetniji poligraf test po najvišim svetskim standardima. Najkvalitetniji poligraf test u Srbiji. Naši poligrafsiti su svetski priznati i učestvuju kao predavači na obukama i seminarima iz oblasti poligrafije, što samo po sebi govori o našoj kompetentnosti u ovoj oblasti. Osećajte se slobodno da nas nazovete, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH