Poslovne istrage i "due diligence"

Detektivska agencija ANONIMUS plus za svoje klijente može obavljati poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima I njihovim aktivnostima u poslovnom i privatnom okruženju. Sa ponosom možemo istaći da smo detektivska agencija koja je visoko specijalizovana za sve vrste istraga vezanih za biznis. Detektivska agencija ANONIMUS plus je u mogućnosti da svojim klijentima ponudi ono što ni jedna druga agencija ne može a to je profesionalna pravna analiza preduzeća i pravno-dijagnostička studija pravnog lica, odnosno "due diligence". Naši pravni eksperti su članovi međunarodnih pravnih asocijacija, kao i predstavnici istih za Srbiju. Garantujemo da kvalitetniju uslugu ovog tipa ne možete dobiti nigde u Srbiji. Bićete oduševljeni kvalitetom usluge. Ukoliko ste firma koja želi da sarađuje sa drugom firmom, ukoliko ste firma koja želi da kupi drugu firmu ili ste pojedinac koji želi da kupi određenu kompaniju, pre bilo čega potrebno je obaviti potpunu analizu činjeničnog stanja u kome se pravno lice nalazi, koja će obuhvatiti sve neophodne elemente, kako trenutne, tako i potencijalne faktore - to je ono u čemu je naša agencija najbolja u Srbiji. Ukoliko želite najozbiljniju pravno-dijagnostičku analizu, ne tražite dalje, na pravom ste mestu. Detektivska agencija ANONIMUS plus takođe poseduje ogromno iskustvo u suzbijanju i borbi protiv industrijske špijunaže. Vaši radnici, kolege, sadašnji i potencijalni partneri, konkurenti-kome možete da verujete kada su u pitanju lični interesi, korist i lična dobit? Odgovor je, nažalost Nikome. To je surova realnost.

Vreme je novac. U današnjem poslovnom svetu ne postoje emocije, postoji isključivo interes. U surovom poslovnom svetu svako se bori za svoje parče profita i svako gleda isključivo sopstvenu korist. U poslovnom svetu, potreba da se bude bolji i uspešniji od konkurencije prevazilazi sve ostale potrebe. Onaj ko poseduje pravovremenu informaciju drži ključ uspeha u sopstvenim rukama, ta informacija je najmoćnije oružje. Proverena informacija plasirana u pravo vreme jeste ono što pravi razliku u poslovnom svetu, i obezbeđuje prednost Vama, kao našem klijentu, nad Vašom konkurencijom.

detektivska agencija poslovne istrage

Imamo dosta iskustva sa prikupljanjem informacija u poslovnom sektoru. Posedujemo kadar sposoban da odgovori na sve zahteve i dođe do informacija koje su značajne za naše klijente. Možemo da Vam pomognemo da dođete do informacija koje su bitne za poslovanje vaše firme. Možemo da Vam pomognemo da sprečite katastrofu.

Ukoliko Vam je potrebno saznanje o određenoj firmi, ili želite da proverite sopstveni kadar, ukoliko Vas zanima sa kojom uspešnosti posluju određena pravna lica, ukoliko želite da saznate čime se bavi i šta radi konkurencija. Ako niste sigurni u sadašnjeg poslovnog partnera, ili želite da proverite kredibilitet potencijalnog poslovnog partnera, ili Vam je jednostavno potrebna određena informacija važna za vaš biznis, onda Vam detektivska agencija ANONIMUS plus može pomoći. Istrage raznih nedozovoljenih radnji su izuzetno tražene u privatnom sektoru.


slika_za_kontakt_telefon 17

POZOVITE NAS - 011/ 2835531 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)


Detektivska agencija ANONIMUS plus sa svojim iskusnim detektivima je sposobna da dođe do informacija koje su Vam potrebne kako bi ste bili u prednosti u odnosu na konkurenciju i što bolje se pozicionirali na tržištu a efikasno zaštitili svoje poslovne tajne kao i svoju kompaniju od industrijske špijunaže. Poslednje što je Vama i Vašoj kompaniji potrebno je da budete žrtva industrijske špijunaže. Imate moć da to sprečite. Delujte preventivno.

Statistika kaže da je globalna vrednost i šteta prouzrokovana direktno ili indirektno delovanjem industrijske špijunaže u toku 2015 godine iznosi neverovatnih 100 milijardi dolara, i to je samo za zvanične rezultate, za koje se zna, bez računice iz sive i crne svetske ekonomije.

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva vrsta poslovne istrage u privatnom sektoru, molimo kontaktirajte nas, u poverenju, da saznate kako Vam mozemo pomoći i dostavati istražno rešenje koje je pravo za Vas. Mozete nas nazvati na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili poslati e-mail i jedan od naših iskusnih detektiva ce Vam odgovoriti u kratkom periodu (ne više od 24 sata).

Nudimo naše usluge individualno ili kao podugovarači za druge agencije. Molimo osećajte se slobodno da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja. Za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Naša agencija poseduje licencu za pružanje usluga iz oblasti detektivske delatnosti i poslujemo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti. Ostale uslove saradnje možete pročitati u uslovima korišćenja u donjem desnom dnu naše veb stranice. Ukoliko imate neka dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH