Traženje dužnika

Detektivska agencija ANONIMUS plus svojim klijentima nudi usluge efikasnog i ekonomičnog pronalaženja dužnika na teritoriji grada Beograda, republike Srbije, kao i u inostranstvu. Identifikacija i lociranje nedostupnih dužnika se vrši tačno i efikasno. Na osnovu podataka koje nam Vi dostavite detektivska agencija počinje potragu za licima koja su Vama nedostupna. Detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći u potrazi sa vašim dugovima i dužnicima koji se skrivaju i izbegavaju susret sa Vama. Detektivska agencija ANONIMUS plus iskusno kombinuje različite vrste operativnog rada i metoda kako bi postigla željene rezultate za naše klijente.

Detektivska agencija ANONIMUS plus , sa svojim stručnim kadrom, poseduje obimno iskustvo koje će Vama, kao našim klijentima, biti od presudnog značaja u potrazi za Vašim otuđenim finansijskim sredstvima ili objektima od vrednosti. Detektivska agencija ANONIMUS plus i naši privatni detektivi su sposobni da ponude široki izbor metoda koje se primenjuju u ovakvim situacijama, a primena tih metoda zavisi od slučaja do slučaja jer u ovakvim poslovima ne postoji šablon po kome se radi već se primenjuje isključivo situacioni pristup rešavanju problema. Često smo u prilici da ponudimo naše usluge na bazi politike "nema rezultata-nema plaćanja", tako da, ukoliko ne možemo da pronađemo vašeg dužnika, što se retko dešava, nećete snositi nikakve dodatne troškove.

detektivska agencija slika za traženje dužnika

Da li je vaš posao velikog ili manjeg novčanog obrta, da li su Vaši lični problemi krupnijeg ili sitnijeg tipa sve jedno je, jer ni jedno lice niti jedna organizacija ne može sebi priuštiti da jednostavno otpiše dugove. Naše usluge traženja dužnika i lociranja dužnika Vam mogu pomoći da povratite kontrolu nad situacijom i što je mnogo važnije, vratiti novac nazad u Vaš džep, Vaš biznis, u Vaš lični posed, tamo gde i pripada.

Ukoliko bi ste želeli da popričate o pitanjima koje možda imate sa nekim od naših privatnih detektiva, u potpunom poverenju, molimo da nas nazovete na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme. Nećete biti ni u kakvoj vrsti obaveze i svi saveti su dati na besplatnoj osnovi.

Naši iskusni privatni detektivi rade sa podacima koje nam vi dostavite radi identifikovanja prethodnih i aktuelnih lokacija subjekta koji se traži i preduzimanja diskretnih, lokalnih, javnih i tradicionalnih detektivskih tehnika. Nažalost, potreba za ovakvom vrstom usluga je u porastu u našem društvu. Detektivska agencija ANONIMUS plus prihvata samo potrage za dužnicima gde oštećena strana može da dokaže ili da dokumentuje da zaista predstavlja oštećenu stranu kao i da osoba za kojom se traga zaista predstavlja okrivljenu stranu u konkretnom sporu, odnosno da je ta osoba nanela štetu našem klijentu. Ukoliko navedeni uslovi nisu ispunjeni, detektivska agencija ANONIMUS plus ne prihvata slučaj, odnosno odbija slučaj po automatizmu.

privatni detektiv slika_za_kontakt_telefon 20

POZOVITE NAS - 011/ 283 55 31 (9h-17h) i 064/ 1199880 (24h)

Ukoliko Vam je potrebna neka od naših usluga, molimo kontaktirajte nas, u poverenju, da saznate kako Vam možemo pomoći i dostavati istražno rešenje koje je pravo za Vas. Možete nas nazvati na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili poslati e-mail i jedan od naših iskusnih detektiva će Vam odgovoriti.

Nudimo sve naše usluge individualno, zatim fizičkim i pravnim licima, dok takođe funkcionišemo i u kooperaciji sa drugim detektivskim agencijama, kao i u funkciji podugovarača za druge detektivske agencije. Molimo osećajte se slobodno da nas kontaktirate ako imate bilo kakva dodatna pitanja u vezi ove ili bilo koje druge usluge koje pružamo. Ukoliko Vam je potreban naša asistencija u vezi problema koje imate, molimo Vas, osećajte se slobodno da nas kontaktirate, za naše klijente smo dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Hteli bi smo da zamolimo sve zainteresovane stranke da pre nego što se odluče da kontaktiraju ili angažuju našu agenciju, prethodno pričitaju uslove korišćenja na našoj stranici pod istim imenom a koju možete da pronađete u donjem desnom uglu svake stranice na našem veb sajtu. Naša agencija poseduje licencu za pružanje profesionalnih detektivskih usluga kao i bavljenje detektivskom delatnošću i naše poslovanje obavljamo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti republike Srbije. Takođe, želeli bi smo da Vas zamolimo da imate na umu da se svi sastanci u našim poslovnim prostorijama obavljaju isključivo po principu prethodnog zakazivanja radi dobijanja termina za sastanak. Najbolje je da nas kontaktirate na neki od naših telefona kako bi ste zakazali sastanak. Svi saveti, konsultacije i sastanci su na besplatnoj bazi i uvek će biti besplatni. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje doba i rado ćemo Vam izaći u susret i pružiti Vam sve dodatne informacije.

=> NASTAVITE NA SLEDEĆU STRANICU

=> THIS PAGE IN ENGLISH